GARMIN FORERUNNER 955 Смарт часовник (+избор на цвят)

ЗАСЕНЧЕТЕ КОНКУРЕНЦИЯТА

Стремите се към подиума? Вземете този лек смарт часовник на китката си. Тренирайте най-доброто от себе си, постигайте най-доброто от себе си и се насладете на Power Glass™ соларно зареждане за по-дълъг живота на батерията.

1 085,00 лв.
  • Марка: Garmin
  • Кат. номер: FORERUNNER 955
- +
купи
Продуктът е успешно добавен в количката
Моля, изберете:
Подробно описание +

ЗАСЕНЧЕТЕ КОНКУРЕНЦИЯТА

Стремите се към подиума? Вземете този лек смарт часовник на китката си. Тренирайте най-доброто от себе си, постигайте най-доброто от себе си и се насладете на Power Glass™ соларно зареждане за по-дълъг живота на батерията.

Получете до 20 дни живот на батерията в режим на смарт часовник1 за Solar моделите и 15 дни за моделите без соларно зареждане за пълна картина на Вашето здраве — от съня до тренировката.

Възползвайте се от силата на слънцето и получете до 49 часа живот на батерията в GPS режим със слънчево зареждане2 (самоза за Solar моделите).

Плъзнете с пръст през статистики и карти с нов, отзивчив сензорен екран.

Уверено минавайте по всеки маршрут, използвайки пълноцветни, вградени карти и multi-band GPS.

Знайте кога сте подготвени за продуктивна сесия с функцията за тренировъчна готовност.

Планирайте стратегията си с ежедневни предложения за тренировки, подробности за курса и още в уиджета за състезания.

СОЛАРНО ЗАРЕЖДАНЕ (само за Solar моделите)
Получете до 20 дни живот на батерията в режим на смарт часовник със соларно зареждане1. В режим GPS получавате до 42 часа и до 49 часа при соларно зареждане2. А в режим UltraTrac™ дори още по-дълго - до 110 часа при соларно зареждане3.

СЕНЗОРЕН ЕКРАН И БУТОНИ
Щракнете или прокарайте пръст през карти и статистики с традиционни бутони за управление или нов, отзивчив сензорен екран.

ЛЕКОТА
С тегло от само 52 грама, смарт часовника Forerunner 955 ще може лесно да се настрои към тялото Ви.

TRAINING READINESS
От момента, в който се събудите, получавате оценка за готовност въз основа на качеството на съня, възстановяването, тренировъчното натоварване и много други, за да можете да определите дали денят е добър за тежка тренировка или повече почивка.

СУТРЕШЕН ОТЧЕТ
Вижте обобщение на Вашия сън, възстановяване и тренировка веднага след като се събудите – заедно с HRV статуса  и времето. Можете дори да персонализирате отчета си, за да Ви покаже какво искате да видите.

HRV СТАТУС
Получете по-задълбочено разбиране на цялостното си здраве, възстановяване и представяне на тренировка чрез променливост на сърдечната честота, докато спите, въз основа на технология, разработена от нашия Firstbeat Analytics™ екип.

RACE WIDGET
Пригответе се за следващото си състезание със съвети за обучение, персонализирани ежедневни предложения за тренировки и прогнози за времето за завършване въз основа на подробностите за курса, времето и представянето.

ЕЖЕДНЕВНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ТРЕНИРОВКИ
Вижте цялата си седмица от ежедневни предложения за тренировки, които се адаптират след всяко бягане, за да съответстват на Вашето представяне и възстановяване, както и предстоящите състезания в календара на приложението Ви за смартфон Garmin Connect™.

GARMIN COACH
Безплатните планове за адаптивно обучение включват програми за 5K, 10K и полумаратон, включващи насоки от експертни треньори, които се адаптират към Вас и Вашите цели.

RUNNING POWER
Когато използвате Running Dynamics Pod или HRM-Pro™ пулсомер, получавате непрекъснато измерване на китката си колко мощност прилагате на пътя, докато бягате, за да можете да управлявате усилията си.

ИЗДРЪЖЛИВОСТ В РЕАЛНО ВРЕМЕ
Използвайте тези данни, за да проследявате и управлявате Вашето усилие - и помогнете да избегнете пренапрежение в началото на бягането или колоезденето.

RUNNING DYNAMICS
Когато използвате Running Dynamics Pod или HRM-Pro пулсомер, часовникът Forerunner 955 измерва важни показатели за бягане като ритъм, дължина на крачката, време за контакт със земята и баланс и други

TRAINING STATUS
Използвайки нови индикатори, като HRV статус, скорошна история на упражненията и представяне, получете лесна представа за цялостното си усилие – и дали тренирате продуктивно, пиково или напрегнато.

ACUTE LOAD
Вижте историята на тренировките си и сравнете интензивността на последните си тренировки с оптималния диапазон, за подобряване на Вашето фитнес състояние.

TRAINING EFFECT
Вижте как тренировките Ви влияят върху издръжливостта, скоростта и силата с обратна връзка с ефекта на аеробни и анаеробни тренировки.

PACEPRO™ ФУНКЦИЯ
Функцията PacePro Ви помага да поддържате темпото с коригирани насоки, докато бягате.

ВРЕМЕ ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ
Знайте колко време да се възстановите преди следващата си тренировка с голямо усилие въз основа на последната Ви тренировка, както и цялостния стрес, сън и ежедневни дейности извън тренировките.

VO2 MAX
Тренирайте по-интелигентно с VO2 Max, индикатор за това как можете да очаквате да се представите. Този показател дори отчита промени в производителността, които могат да бъдат причинени от топлина или надморска височина.

PERFORMANCE CONDITION
Докато бягате, получавате анализ на темпото и пулса си за оценка в реално време на текущата Ви способност за изпълнение.

СИНХРОНИЗАЦИЯ НА ТРЕНИРОВЪЧНИ ПЛАНОВЕ
Вземете Вашите планове за тренировки на закрито и на открито от приложението Garmin Connect™ или синхронизирайте безпроблемно с Вашия Forerunner от други платформи, включително TrainingPeaks® и TrainerRoad.

ВГРАДЕНИ СПОРТНИ ПРИЛОЖЕНИЯ
Превключете тренировките си с профили на активност за колоездене, триатлон, плуване в басейн и открити води, бягане на писта и други.

VISUAL RACE PREDICTOR
Въз основа на Вашата история на бягане и общо фитнес ниво, вземете оценка за това какво може да бъде Вашето темпо за 5K, 10K - или дори маратон. Освен това данните за тенденциите подчертават въздействието на Вашето обучение във времето.

   

MULTI-BAND ПОДДРЪЖКА
Получавате достъп до множество глобални навигационни сателитни системи и достъп до множество честоти, изпращани от навигационни спътници за подобрена точност в области, където GNSS сигналите се отразяват, са слаби или обикновено не проникват – което Ви дава превъзходна точност за това колко далеч и колко бързо сте бягали — дори в предизвикателни среди.

ПЪЛНОЦВЕТНИ КАРТИ
Независимо дали бягате по градски улици или карате по гъсто покрити пътеки, Forerunner 955 предоставя пълноцветно, вградено картографиране, за да Ви държи на път.

НАВИГАЦИЯ ЗАВОЙ-ПО-ЗАВОЙ
Следвайте курс с помощта на указанията завой-по-завой, които Ви уведомяват предварително кога идва следващият завой.

ROUND-TRIP ROUTING
С Trendline™ популярни маршрути е лесно да намерите най-добрите местни пътища. Просто въведете желаното разстояние и Forerunner 955 ще Ви предложи курсове, които ще Ви върнат към началната точка.

UP AHEAD
Получете информация с един поглед за интересни точки по време на курса. В допълнение, вижте показателите за ефективност, сплит времената и разстоянието/надморската височина — плюс обобщение на ключовите точки на курса, които предстоят.

CLIMBPRO ФУНКЦИЯ
Използвайте ClimbPro функцията за изтеглените курсове, за да видите информация в реално време за текущите и предстоящите си изкачвания, вкллючително разстояние и надморска височина.

ФУНКЦИИ ЗА БЕЗОПАСНОСТ И ПРОСЛЕДЯВАНЕ
Ако не се чувствате в безопасност или ако часовникът Ви усети, че е възникнал инцидент, функциите за помощ и откриване на инциденти4 изпращат местоположението Ви до контактите за спешни случаи. Откриването на инциденти е активирано по подразбиране само за избрани профили на активност.

COURSES
Създайте или намерете съществуващи курсове в приложението Garmin Connect, така че никога да не останете без места за бягане. Или планирайте такъв на други платформи като Strava и Komoot, след което автоматично ги синхронизирайте с Вашия Forerunner.

 

ВГРАДЕН ПУЛСОМЕР
Часовникът постоянно следи Вашия пулс5 с нашия сензор за пулс от последно поколение и ще Ви предупреждава, ако остане твърде висок или твърде нисък, докато сте в покой. Той също така помага да се прецени колко усилено работите по време на дейности - дори докато плувате.

BODY BATTERY™ ЕНЕРГИЕН МОНИТОРИНГ
Проследявайте енергийните нива на тялото си, за да намерите най-доброто време за активност и почивка5.

МОНИТОРИНГ НА СЪНЯ
Получете оценка за качеството на съня си и прозрения за това как можете да се справите по-добре. Дори следете различните етапи на съня, както и сърдечната честота, стреса, Pulse Ox6 и дишането.

PULSE OX СЕНЗОР
Този вграден pulse ox сензор6 следи нивата на насищане на кръвта с кислород, за да поддържа усъвършенствано наблюдение на съня и аклиматизиране за надморска височина.

ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА ЗДРАВЕТО НА ЖЕНИТЕ
Използвайте приложението Garmin Connect, за да проследявате своя менструален цикъл или бременност. Регистрирайте симптомите, вижте тренировки и хранене и др. Дори вижте и регистрирайте подробности на китката си с приложението за проследяване на здравето на жените.

HEALTH SAPSHOT™ ФУНКЦИЯ
Регистрирайте 2-минутна сесия, за да запишете ключови статистически данни, включващи пулс5, променливост на сърдечната честота, Pulse Ox6, дишане и стрес. След това генерирайте отчет с тези статистически данни, които да споделите чрез приложението Garmin Connect на Вашия съвместим смартфон.

МУЗИКА НА КИТКАТА ВИ
Изтеглете до 500 песни плюс плейлисти от Вашите акаунти в Spotify, Deezer или Amazon Music (изисква се абонамент).

GARMIN PAY БЕЗКОНТАКТНИ ПЛАЩАНИЯ
Преминавайте през касите за плащане с Garmin Pay решението за безконтактни плащания7 чрез участващи доставчици.

СМАРТ ИЗВЕСТИЯ
Получавайте имейли, текстови съобщения и сигнали директно на часовника си, когато сте сдвоени с Вашия смартфон Apple® или Android™. Можете дори да отговаряте на текстови съобщения, ако имате телефон с Android.

КОНТРОЛИРАНЕ НА СМАРТ ТРЕНАЖОР
Управлявайте своя Tacx® Smart тренажор чрез технологията ANT+® за симулация на курс, автоматични промени в съпротивлението и подкани за тренировка, когато използвате курсове или тренировки от часовника си.

GARMIN CONNECT ПРИЛОЖЕНИЕ
Вижте информацията за Вашето здраве и фитнес, свържете се и се състезавайте с приятели, регистрирайте се за предизвикателства, за да печелите значки и още – всичко това в едно безплатно приложение, без абонамент.

CONNECT IQ™ МАГАЗИН
Изтеглете персонализирани циферблати, добавете полета за данни и вземете приложения и уиджети от приложението Connect IQ Store, изтеглено на Вашия съвместим смартфон.

Характеристики +
Тип
Спортни
Механизъм
С батерия
Състояние
Нов
Каишка
силикон
Цвят на циферблата
черен
Водоустойчив
50 метра / 5 ATM / бара
Циферблат
Дигитален
Кутия
С оригинална кутия
Форма на корпуса
Кръгъл
Стъкло
плексиглас
Диаметър на корпуса
46
Мнения на клиенти +

Гаранция +

2 години от датата на получаване е гаранционният срок на всеки закупен часовник

Гаранцията покрива всички възникнали фабрични дефекти по механизма.
Срокът за ремонт е между 5 и 30 календарни дни, в зависимост от повредата и сложността на ремонта. Транспортните разходи в едната посока се поемат от нас, както и всички разходи по ремонта. При връщане на поправения часовник, разходите се поемат от купувача.

ГАРАНЦИЯТА НЕ ПОКРИВА:

1. Трайността на батерията.
2. Нормалното износване и захабяване от времето (напр. надраскване на стъкло, промяна в цвета и/или материала на неметалните каишки и закопчалки, изработени, например, от кожа, текстил, гума, изтриване на нанесеното покритие).
3. Всякаква повреда, на която и да е част от часовника, възниквала от неправилно/противоестествено ползване, липса на грижи, небрежност, злополуки (удари, хлътнатини, смачквания, счупено стъкло, употреба на химикали за почистване на каишката и т.н.); Липса или повреда на декоративни елементи (инкрустирани камъчета или други декоративни елементи);
4. Неправилно ползване на часовника и несъблюдаване на ръководството за ползване, предоставено от нас.
5. Потребителят не е спазил степента на водоустойчивост.
6. Часовникът е бил манипулиран от неупълномощени лица (например за подмяна на батерията, обслужване или поправка) или е претърпял промяна в оригиналния си вид.


ГАРАНЦИОННИ УСЛОВИЯ:


За да запазите валидността на предоставената Ви от нас гаранция, е необходимo да спазвате следните условия:


1. Спазвайте изискванията за водоустойчивост на съответния модел;
2. Дори и при часовници с висока водоустойчивост не натискайте бутоните по време на къпане;
3. Пазете гарaнционната карта, предоставена Ви при закупуване на часовника.

Доставка +

Доставката на всяка поръчка над 100 лв. е БЕЗПЛАТНА до ВСЯКА точка на България. За поръчки под 100 лв., цената на доставката е 5 лв.

Пратките се изпращат с куриерска фирма Еконт и куриерска фирма Спиди - до техните офиси в страна или до адрес на клиента.

Ако желаете да получите пратката си в офис на куриерската фирма, при направа на поръчката, е необходимо да изберете до кой офис желаете да бъде доставена тя.

Срокът за доставка е от 1 до 3 РАБОТНИ ДНИ след обработване на поръчката.


В работен ден, вашата поръчка се обработва и изпраща в рамките на 24 часа (понеделник до петък). При поръчка направена след 16:00 часа, тя ще се обработи на следващия работен ден.

След като поръчката ви е обработена, ние ще се свържем с вас по телефон или на посочения от вас email адрес, за да уточним точната дата на доставка.

ЧЗВ +

1. Часовниците оригинални ли са?

Да, всички часовници, налични в магазина, са 100% оригинални.

2. Как да поръчам?

Можете да поръчате през нашия сайт, като попълните детайлите за доставка в стъпката Данни за клиента. Може да направите поръчка и на нашия имейл: info@timeup.bg или на телефон: 0884 271 400. Можете да поръчате и във Facebook страницата ни. Или с бърза поръчка - само с въвеждане на мобилен телефон. Тази опция е налична към всеки продукт, който разглеждате.

3. Как да разбера дали часовникът има кутия?

Това е отбелязано в самата страница на продукта, под секция Описание, в поле Характеристики > Кутия

Методи за плащане +

  • Наложен платеж - плащате в момента на получаване на вашата пратка
  • С банков превод - превеждате сумата за направената поръчка от вашата банкова сметка към фирмената сметка на Timeup.bg
  • С банкови карти през системата на PaySera - може да плащате с вашите visa, mastercard или paysera акаунт
  • На изплащане с TBI - поръчвате и плащате на вноски за период, удобен за вас.
  • Плащане с NewPay - купувате сега и плащате след 15 дни или разсрочено за 3 или 6 месеца. Нов начин да пазарувате лесно и удобно онлайн. Можете да научите повече на newpay.bg

Купи на изплащане
Вземи сега, плати по-късно с New Pay
Как работи NewPay?

Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката Ви вместо Вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:

  • Отложено до 30 дни от момента на изпращане на поръчката без оскъпяване. За покупки на стойност до 400 лв.
  • Плащане на 4 вноски. Заплащате 20% от стойността на поръчката си на момента с карта. Останалата сума се разделя на 3 равни месечни вноски без оскъпяване. За покупки на стойност до 1000 лв.
  • Плащане на 6 вноски. Стойността на поръчката се разпределя в 6 равни месечни вноски с оскъпяване. За покупки на стойност до 2000 лв..
Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.