GARMIN FORERUNNER 255 Смарт часовник (+избор на цвят)

БЯГАЙТЕ НА ПО-ВИСОКО НИВО

Вие правите крачки. Сега, нека направим следващата стъпка. Получете тренировъчна и възстановителна информация, с която ще можете да постогнете най-доброто си време досега.

695,00 лв.
  • Марка: Garmin
  • Кат. номер: FORERUNNER 255
- +
купи
Продуктът е успешно добавен в количката
Моля, изберете:
Подробно описание +

БЯГАЙТЕ НА ПО-ВИСОКО НИВО

Вие правите крачки. Сега, нека направим следващата стъпка. Получете тренировъчна и възстановителна информация, с която ще можете да постогнете най-доброто си време досега.

Получете общ преглед на Вашия сън, HRV статус и ежедневна тренировка със сутрешния си отчет.

Зареждайте по-малко, тренирайте повече с до 14 дни живот на батерията в режим на смарт часовник и до 30 часа в GPS режим.

Преминете своите границите си с вградена функция за триатлон и 30+ профила на активност.

Планирайте стратегията си с ежедневни предложения за тренировки, подробности за курса и още в уиджета за състезания.

Използвайте пълен набор от разширени показатели и инструменти за обучение, за да постигнете целите си.

Платете за кафето си след тренировка с безконтактни плащания Garmin Pay™ безконтактни плащания1.

ГОТОВ ЗА ДЪЛГИ БЯГАНИЯ
Получете непрекъсната картина на Вашето ежедневно здраве и нощен сън с до 14 дни живот на батерията в режим на смарт часовник и до 30 часа в GPS режим.

(ПОЧТИ) ЛЕК КАТО ПЕРО
Със своя елегантен дизайн и тегло от 49 грама почти ще забравите, че носите Forerunner® 255 — дори когато спите.

ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ
С лесни за използване бутони, силиконова каишка и Corning® Gorilla® Glass 3 стъкло, този часовник е готов за всяко предизвикателство.

СУТРЕШЕН ОТЧЕТ
Вижте обобщение на Вашия сън, възстановяване и тренировка веднага след като се събудите – заедно с HRV статуса  и времето. Можете дори да персонализирате отчета си, за да Ви покаже какво искате да видите.

HRV СТАТУС
Получете по-задълбочено разбиране на цялостното си здраве, възстановяване и представяне на тренировка чрез променливост на сърдечната честота, докато спите, въз основа на технология, разработена от нашия Firstbeat Analytics™ екип.

ВГРАДЕНИ СПОРТНИ ПРИЛОЖЕНИЯ
Възползвайте се от 30+ вградени активности, включително профилите за триатлон и плуване в открити води – ново за серията Forerunner 255.

RACE WIDGET
Пригответе се за следващото си състезание със съвети за обучение, персонализирани ежедневни предложения за тренировки и прогнози за времето за завършване въз основа на подробностите за курса, времето и представянето.

ЕЖЕДНЕВНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ТРЕНИРОВКИ
Вижте цялата си седмица от ежедневни предложения за тренировки, които се адаптират след всяко бягане, за да съответстват на Вашето представяне и възстановяване, както и предстоящите състезания в календара на приложението Ви за смартфон Garmin Connect™.

GARMIN COACH
Безплатните планове за адаптивно обучение включват програми за 5K, 10K и полумаратон, включващи насоки от експертни треньори, които се адаптират към Вас и Вашите цели.

RUNNING POWER
Когато използвате Running Dynamics Pod или HRM-Pro™ пулсомер, получавате непрекъснато измерване на китката си колко мощност прилагате на пътя, докато бягате, за да можете да управлявате усилията си.

ВРЕМЕ ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ
Знайте колко време да се възстановите преди следващата си тренировка с голямо усилие въз основа на последната Ви тренировка, както и цялостния стрес, сън и ежедневни дейности извън тренировките.

PACEPRO™ ФУНКЦИЯ
За да Ви помогне да планирате стратегията си за деня на състезанието, тази функция предлага GPS-базирани насоки за темпото за избран курс или разстояние, така че да можете да приспособите усилията си към това, което предстои.

TRAINING STATUS
Използвайки нови индикатори, като HRV статус, скорошна история на упражненията и представяне, получете лесна представа за цялостното си усилие – и дали тренирате продуктивно, пиково или напрегнато.

ACUTE LOAD
Вижте историята на тренировките си и сравнете интензивността на последните си тренировки с оптималния диапазон, за подобряване на Вашето фитнес състояние.

TRAINING EFFECT
Вижте как тренировките Ви влияят върху издръжливостта, скоростта и силата с обратна връзка с ефекта на аеробни и анаеробни тренировки.

PERFORMANCE CONDITION
Докато бягате, получавате анализ на темпото и пулса си за оценка в реално време на текущата Ви способност за изпълнение.

RUNNING DYNAMICS
Когато използвате Running Dynamics Pod или HRM-Pro пулсомер, часовникът Forerunner 255 измерва важни показатели за бягане като ритъм, дължина на крачката, време за контакт със земята и баланс и други — докато се сравнява с други в приложението Garmin Connect.

COURSES
Създайте или намерете съществуващи курсове в приложението Garmin Connect, така че никога да не останете без места за бягане. Или планирайте такъв на други платформи като Strava и Komoot, след което автоматично ги синхронизирайте с Вашия Forerunner.

VISUAL RACE PREDICTOR
Въз основа на Вашата история на бягане и общо фитнес ниво, получавате оценка за това какво може да бъде Вашето темпо за 5K, 10K - или дори маратон. Освен това данните за тенденциите подчертават въздействието на Вашите тренировки във времето.

CROSS-TRAINING
Смесете тренировките си с различни видове тренировки. HIIT, силови, кардио, йога и пилатес тренировки са предварително инсталирани на часовника и можете да изтеглите още от приложението Garmin Connect.

 

ВГРАДЕН ПУЛСОМЕР
Часовникът постоянно следи Вашия пулс2 с нашия сензор за пулс от последно поколение и ще Ви предупреждава, ако остане твърде висок или твърде нисък, докато сте в покой. Той също така помага да се прецени колко усилено работите по време на дейности - дори докато плувате.

BODY BATTERY™ ЕНЕРГИЕН МОНИТОРИНГ
Проследявайте енергийните нива на тялото си, за да намерите най-доброто време за активност и почивка2.

МОНИТОРИНГ НА СЪНЯ
Получете оценка за качеството на съня си и прозрения за това как можете да се справите по-добре. Дори следете различните етапи на съня, както и сърдечната честота, стреса, Pulse Ox3 и дишането.

PULSE OX СЕНЗОР
Този вграден pulse ox сензор3 следи нивата на насищане на кръвта с кислород, за да поддържа усъвършенствано наблюдение на съня и аклиматизиране за надморска височина.

ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА ЗДРАВЕТО НА ЖЕНИТЕ
Използвайте приложението Garmin Connect, за да проследявате своя менструален цикъл или бременност. Регистрирайте симптомите, вижте тренировки и хранене и др. Дори вижте и регистрирайте подробности на китката си с приложението за проследяване на здравето на жените.

ИНТЕНЗИВНИ МИНУТИ
Нашата функция за минути за интензивност Ви казва кога през деня сте ги спечелили и по време на каква дейност.

ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА СТРЕСА
Разберете дали имате спокоен, балансиран или стресиращ ден. Напомнянията за релакс дори ще Ви подканят да направите кратка активност за дишане, когато часовникът установи, че се чувствате стресирани.

HEALTH SAPSHOT™ ФУНКЦИЯ
Регистрирайте 2-минутна сесия, за да запишете ключови статистически данни, включващи пулс2, променливост на сърдечната честота, Pulse Ox3, дишане и стрес. След това генерирайте отчет с тези статистически данни, които да споделите чрез приложението Garmin Connect на Вашия съвместим смартфон.

 

MULTI-BAND GNSS ПОДДРЪЖКА
Получавате достъп до множество глобални навигационни сателитни системи и достъп до множество честоти, изпращани от навигационни спътници за подобрена точност в области, където GNSS сигналите се отразяват, са слаби или обикновено не проникват – което Ви дава превъзходна точност за това колко далеч и колко бързо сте бягали — дори в предизвикателни среди.

GARMIN PAY БЕЗКОНТАКТНИ ПЛАЩАНИЯ
Преминавайте през касите за плащане с Garmin Pay решението за безконтактни плащания чрез участващи доставчици.

СМАРТ ИЗВЕСТИЯ
Получавайте имейли, текстови съобщения и сигнали директно на часовника си, когато сте сдвоени с Вашия смартфон Apple® или Android™. Можете дори да отговаряте на текстови съобщения, ако имате телефон с Android.

ФУНКЦИИ ЗА БЕЗОПАСНОСТ И ПРОСЛЕДЯВАНЕ
Ако не се чувствате в безопасност или ако часовникът Ви усети, че е възникнал инцидент, функциите за помощ и откриване на инциденти4 изпращат местоположението Ви до контактите за спешни случаи. Откриването на инциденти е активирано по подразбиране само за избрани профили на активност.

LIVETRACK ФУНКЦИЯ
Използвайте LiveTrack, за да позволите на приятелите и семейството Ви да следят местоположението Ви в реално време4 и дори да видят целия Ви предварително планиран курс. Бъдете сигурни, че Вашите близки знаят точно къде бягате.

GARMIN CONNECT ПРИЛОЖЕНИЕ
Вижте информацията за Вашето здраве и фитнес, свържете се и се състезавайте с приятели, регистрирайте се за предизвикателства, за да печелите значки и още – всичко това в едно безплатно приложение, без абонамент.

CONNECT IQ™ МАГАЗИН
Изтеглете персонализирани циферблати, добавете полета за данни и вземете приложения и уиджети от приложението Connect IQ Store, изтеглено на Вашия съвместим смартфон.

МУЗИКА НА КИТКАТА ВИ (само за Music моделите)
Изтеглете до 500 песни плюс плейлисти от Вашите акаунти в Spotify, Deezer или Amazon Music (изисква се абонамент).

 

Характеристики +
Тип
Спортни
Механизъм
Кварцов
Състояние
Нов
Каишка
силикон
Цвят на циферблата
черен
Водоустойчив
50 метра / 5 ATM / бара
Циферблат
Дигитален
Кутия
С оригинална кутия
Форма на корпуса
Кръгъл
Стъкло
плексиглас
Диаметър на корпуса
45мм
Мнения на клиенти +

Гаранция +

2 години от датата на получаване е гаранционният срок на всеки закупен часовник

Гаранцията покрива всички възникнали фабрични дефекти по механизма.
Срокът за ремонт е между 5 и 30 календарни дни, в зависимост от повредата и сложността на ремонта. Транспортните разходи в едната посока се поемат от нас, както и всички разходи по ремонта. При връщане на поправения часовник, разходите се поемат от купувача.

ГАРАНЦИЯТА НЕ ПОКРИВА:

1. Трайността на батерията.
2. Нормалното износване и захабяване от времето (напр. надраскване на стъкло, промяна в цвета и/или материала на неметалните каишки и закопчалки, изработени, например, от кожа, текстил, гума, изтриване на нанесеното покритие).
3. Всякаква повреда, на която и да е част от часовника, възниквала от неправилно/противоестествено ползване, липса на грижи, небрежност, злополуки (удари, хлътнатини, смачквания, счупено стъкло, употреба на химикали за почистване на каишката и т.н.); Липса или повреда на декоративни елементи (инкрустирани камъчета или други декоративни елементи);
4. Неправилно ползване на часовника и несъблюдаване на ръководството за ползване, предоставено от нас.
5. Потребителят не е спазил степента на водоустойчивост.
6. Часовникът е бил манипулиран от неупълномощени лица (например за подмяна на батерията, обслужване или поправка) или е претърпял промяна в оригиналния си вид.


ГАРАНЦИОННИ УСЛОВИЯ:


За да запазите валидността на предоставената Ви от нас гаранция, е необходимo да спазвате следните условия:


1. Спазвайте изискванията за водоустойчивост на съответния модел;
2. Дори и при часовници с висока водоустойчивост не натискайте бутоните по време на къпане;
3. Пазете гарaнционната карта, предоставена Ви при закупуване на часовника.

Доставка +

Доставката на всяка поръчка над 100 лв. е БЕЗПЛАТНА до ВСЯКА точка на България. За поръчки под 100 лв., цената на доставката е 5 лв.

Пратките се изпращат с куриерска фирма Еконт и куриерска фирма Спиди - до техните офиси в страна или до адрес на клиента.

Ако желаете да получите пратката си в офис на куриерската фирма, при направа на поръчката, е необходимо да изберете до кой офис желаете да бъде доставена тя.

Срокът за доставка е от 1 до 3 РАБОТНИ ДНИ след обработване на поръчката.


В работен ден, вашата поръчка се обработва и изпраща в рамките на 24 часа (понеделник до петък). При поръчка направена след 16:00 часа, тя ще се обработи на следващия работен ден.

След като поръчката ви е обработена, ние ще се свържем с вас по телефон или на посочения от вас email адрес, за да уточним точната дата на доставка.

ЧЗВ +

1. Часовниците оригинални ли са?

Да, всички часовници, налични в магазина, са 100% оригинални.

2. Как да поръчам?

Можете да поръчате през нашия сайт, като попълните детайлите за доставка в стъпката Данни за клиента. Може да направите поръчка и на нашия имейл: info@timeup.bg или на телефон: 0884 271 400. Можете да поръчате и във Facebook страницата ни. Или с бърза поръчка - само с въвеждане на мобилен телефон. Тази опция е налична към всеки продукт, който разглеждате.

3. Как да разбера дали часовникът има кутия?

Това е отбелязано в самата страница на продукта, под секция Описание, в поле Характеристики > Кутия

Методи за плащане +

  • Наложен платеж - плащате в момента на получаване на вашата пратка
  • С банков превод - превеждате сумата за направената поръчка от вашата банкова сметка към фирмената сметка на Timeup.bg
  • С банкови карти през системата на PaySera - може да плащате с вашите visa, mastercard или paysera акаунт
  • На изплащане с TBI - поръчвате и плащате на вноски за период, удобен за вас.
  • Плащане с NewPay - купувате сега и плащате след 15 дни или разсрочено за 3 или 6 месеца. Нов начин да пазарувате лесно и удобно онлайн. Можете да научите повече на newpay.bg

Купи на изплащане
Вземи сега, плати по-късно с New Pay
Как работи NewPay?

Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката Ви вместо Вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:

  • Отложено до 30 дни от момента на изпращане на поръчката без оскъпяване. За покупки на стойност до 400 лв.
  • Плащане на 4 вноски. Заплащате 20% от стойността на поръчката си на момента с карта. Останалата сума се разделя на 3 равни месечни вноски без оскъпяване. За покупки на стойност до 1000 лв.
  • Плащане на 6 вноски. Стойността на поръчката се разпределя в 6 равни месечни вноски с оскъпяване. За покупки на стойност до 2000 лв..
Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.