GARMIN ENDURO Carbon Смарт часовник

СЪЗДАДЕН ЗА ДЪЛГИ РАЗСТОЯНИЯ

Снабден с Power Glass соларно зареждане, което удължава живота на батерията и пълен с най-добрите характеристики, GPS часовникът Enduro е създаден за спортисти с изключителна издръжливост. Като теб.

2 159,00 лв.
  • Марка: Garmin
  • Кат. номер: ENDURO Carbon
- +
купи
Продуктът е успешно добавен в количката
Моля, изберете:
Подробно описание +

СЪЗДАДЕН ЗА ДЪЛГИ РАЗСТОЯНИЯ

Снабден с Power Glass ™ соларно зареждане, което удължава живота на батерията и пълен с най-добрите характеристики, GPS часовникът Enduro е създаден за спортисти с изключителна издръжливост. Като теб.

Вземете енергия от слънцето и продължете по-дълго между зарежданията.

Останете в най-добрата си форма с подобрено време за възстановяване, Trail Run VO2 max и още.

Лек, но издръжлив - за сериозни епични състезателни условия.

Спестете енергия - в батерията - чрез управление на използването на сензори.

Намерете своя път - дори далеч от утъпкания път - с прецизен GPS.

Продължавайте, с до 80 часа живот на батерията в GPS режим - или до 300 часа в максимален режим на батерията1.

ПРОЕКТИРАН ЗА СЪСТЕЗАНИЯ
Enduro има винаги включен 1,4-инчов оптимизиран за слънчева светлина дисплей за лесна видимост, дори в движение. И е пълен с нашите най-добри тренировъчни функции и ултраефективен процесор, който Ви позволява да мислите за състезанието - вместо за живота на батерията.
СЪЗДАДЕНИ ДА ИЗДЪРЖАТ
Здравият, устойчив на атмосферни влияния дизайн е създаден за състезателни условия, с неръждаема стомана или олекотен, устойчив на надраскване титаниев панел с DLC покритие. Освен това, той разполага със супер лека спортна каишка, която е еластична, регулируема и издръжлива.

СОЛАРНО ЗАРЕДЕЖДАНЕ НА БАТЕРИЯТА
Получавате до 80 часа живот на батерията в GPS режим1, до 300 часа в режим на максимална батерия1 и до 65 дни в режим на смарт часовник със соларно зареждане2.

УПРАВЛЕНИЕ НА БАТЕРИЯТА
Вижте как различните настройки и сензори влияят на живота на батерията на часовника Ви, за да можете да правите промени в удължаването на батерията в движение.

TRAIL RUN VO2 MAX
Trail Run VO2 max изчислява сърдечно-съдовото фитнес ниво на бегачите, като се настройва въз основа на различните условия на терена, които могат да повлияят на ефективността на бягане.

ULTRARUN
Използвайте ultrarun активността с таймер за почивка и регистрирайте времето, прекарано в подкрепителните пунктове.

CLIMBPRO ФУНКЦИЯ
Използвайте ClimbPro, за да видите информация в реално време за Вашите текущи и предстоящи изкачвания, включително разстояние и надморска височина. ClimbPro също Ви дават информация за спускания - за допълнителна осведоменост.

MTB ДИНАМИКА
Проследявайте детайлите на всяко каране с показатели за планинско колоездене, както и специализирани измервания, които оценяват трудността на пътеката и колко плавно се спускате, като Ви дават резултат, който да победите следващия път.

АКЛИМАЦИЯ ЗА ТОПЛИНА И ВИСОЧИНА
Подгответе се за всяка среда. Вижте как тялото Ви се държа в различни среди с аклиматизация за топлина и надморска височина.

ДАННИ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕТО
Вижте разширени тренировъчни данни, които включват Running Dynamics, VO2 max. коригиран за топлина и височина, съветник за възстановяване и други.

СЪВЕТНИК ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ
Даването на време на тялото Ви за възстановяване между тренировките е от решаващо значение. След всяка тренировка, вграденият съветник за възстановяване ще Ви уведоми колко дълго да си почивате преди поредното голямо усилие.

daily run and ride suggestions

ЕЖЕДНЕВНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ТРЕНИРОВКИ
За тренировъчни насоки, които отчитат Вас и Вашето фитнес ниво, получавайте ежедневни предложения за бягане и каране въз основа на Вашето текущо натоварване и тренировъчно състояние.

   

MULTI-GNSS ПОДДРЪЖКА
Достъп до множество глобални навигационни сателитни системи (GPS, GLONASS и Galileo), за да проследявате в по-предизвикателни среди, отколкото само с GPS.

НАВИГАЦИОННИ СЕНЗОРИ
Навигирайте по следващата си пътека с ABC сензори, включващи алтиметър за данни за височината, барометър за наблюдение на времето и 3-осен електронен компас.

СПОРТНИ ПРИЛОЖЕНИЯ
Използвайте предварително заредените профили за активност за бягане, плуване, колоездене, туризъм, гребане, ски, голф и др.

PACEPRO ™ ТЕХНОЛОГИЯ
Първата по рода си функция PacePro Ви помага да поддържате темпото с точни насоки, докато бягате.

СКИ
Остнаете информирани, когато карате сняг. Този предварително зареден профил може да прави разлика между изкачване и каране на ски. Той автоматично показва показатели, специфични за изкачване или спускане.

SURF-READY ФУНКЦИИ
Пригответе се да хванете вълните. Когато Enduro се сдвои с приложението Surfline Sessions ™ на Вашия съвместим смартфон, можете да създадете видеоклип на всяка вълна, пред Вашата Surfline® камера. Гледайте видеоклиповете по-късно, за да видите как сте се справили.

ВГРАДЕН ПУЛСОМЕР
Оптичната технология за сърдечна честота3 измерва интензивността на активността, както и вариабилността на сърдечната честота, за да изчислите нивото на стрес. Тя също така проследява под вода без нуждата от допълнителен пулсомер.

PULSE OX СЕНЗОР
За аклимация на височина или мониторинг на съня, Pulse Ox4 сензора използва светлинни лъчи на китката Ви, за да прецени колко добре тялото Ви абсорбира кислород.

РАЗШИРЕН МОНИТОРИНГ ЗА СЪНЯ
Получете пълна картина на това как спите, с разбивка на Вашите леки, дълбоки и REM етапи на сън, както и Pulse Ox4 данни и дишане. Преглеждайте данните за съня в специален уиджет, който включва резултата Ви от съня и други данни.

BODY BATTERY ™ МОНИТОРИНГ НА ЕНЕРГИЯТА
Оптимизирайте енергийните резерви на тялото си, като използвате променливост на сърдечната честота, стрес, сън и други данни, за да прецените кога сте готови да бъдете активни или кога може да се наложи да си починете.

ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА ХИДРАЦИЯТА
Запишете дневния прием на течности, като напомняне да останете хидратирани. Когато автоматичната цел е активирана, дори ще видите прогнозна загуба на пот след дадена дейност и целта Ви ще се коригира.

ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА ДИШАНЕТО
Вижте как дишате през целия ден, по време на сън и по време на упражнения за дишане и йога активности.

СМАРТ ИЗВЕСТИЯ
Получавайте имейли, съобщения и предупреждения директно на часовника си, когато е сдвоен със съвместимо устройство.

GARMIN PAY ™ БЕЗКОНТАКТНИ ПЛАЩАНИЯ
Преминавайте през линиите за плащане с Garmin Pay решението за безконтактно плащане5, чрез участващите доставчици.

ФУНКЦИИ ЗА БЕЗОПАСНОСТ И ПРОСЛЕДЯВАНЕ
Ако се чувствате несигурни или ако Вашият часовник усети, че се е случил инцидент, функциите за помощ и засичане на инциденти6 изпращат Вашето местоположение до контакт за спешни случаи.

CONNECT IQ ™ МАГАЗИН
Изтеглете персонализирани изгледи на часа, добавете полета за данни и вземете приложения и уиджети от Connect IQ Store7.

   

Характеристики +
Тип
Спортни
Механизъм
С батерия
Състояние
Нов
Каишка
Найлон
Цвят на циферблата
черен
Водоустойчив
100 метра / 10 ATM / бара
Циферблат
Дигитален
Кутия
С оригинална кутия
Форма на корпуса
Кръгъл
Стъкло
Сапфир-кристал
Диаметър на корпуса
51
Мнения на клиенти +

Гаранция +

2 години от датата на получаване е гаранционният срок на всеки закупен часовник

Гаранцията покрива всички възникнали фабрични дефекти по механизма.
Срокът за ремонт е между 5 и 30 календарни дни, в зависимост от повредата и сложността на ремонта. Транспортните разходи в едната посока се поемат от нас, както и всички разходи по ремонта. При връщане на поправения часовник, разходите се поемат от купувача.

ГАРАНЦИЯТА НЕ ПОКРИВА:

1. Трайността на батерията.
2. Нормалното износване и захабяване от времето (напр. надраскване на стъкло, промяна в цвета и/или материала на неметалните каишки и закопчалки, изработени, например, от кожа, текстил, гума, изтриване на нанесеното покритие).
3. Всякаква повреда, на която и да е част от часовника, възниквала от неправилно/противоестествено ползване, липса на грижи, небрежност, злополуки (удари, хлътнатини, смачквания, счупено стъкло, употреба на химикали за почистване на каишката и т.н.); Липса или повреда на декоративни елементи (инкрустирани камъчета или други декоративни елементи);
4. Неправилно ползване на часовника и несъблюдаване на ръководството за ползване, предоставено от нас.
5. Потребителят не е спазил степента на водоустойчивост.
6. Часовникът е бил манипулиран от неупълномощени лица (например за подмяна на батерията, обслужване или поправка) или е претърпял промяна в оригиналния си вид.


ГАРАНЦИОННИ УСЛОВИЯ:


За да запазите валидността на предоставената Ви от нас гаранция, е необходимo да спазвате следните условия:


1. Спазвайте изискванията за водоустойчивост на съответния модел;
2. Дори и при часовници с висока водоустойчивост не натискайте бутоните по време на къпане;
3. Пазете гарaнционната карта, предоставена Ви при закупуване на часовника.

Доставка +

Доставката на всяка поръчка над 100 лв. е БЕЗПЛАТНА до ВСЯКА точка на България. За поръчки под 100 лв., цената на доставката е 5 лв.

Пратките се изпращат с куриерска фирма Еконт и куриерска фирма Спиди - до техните офиси в страна или до адрес на клиента.

Ако желаете да получите пратката си в офис на куриерската фирма, при направа на поръчката, е необходимо да изберете до кой офис желаете да бъде доставена тя.

Срокът за доставка е от 1 до 3 РАБОТНИ ДНИ след обработване на поръчката.


В работен ден, вашата поръчка се обработва и изпраща в рамките на 24 часа (понеделник до петък). При поръчка направена след 16:00 часа, тя ще се обработи на следващия работен ден.

След като поръчката ви е обработена, ние ще се свържем с вас по телефон или на посочения от вас email адрес, за да уточним точната дата на доставка.

ЧЗВ +

1. Часовниците оригинални ли са?

Да, всички часовници, налични в магазина, са 100% оригинални.

2. Как да поръчам?

Можете да поръчате през нашия сайт, като попълните детайлите за доставка в стъпката Данни за клиента. Може да направите поръчка и на нашия имейл: info@timeup.bg или на телефон: 0884 271 400. Можете да поръчате и във Facebook страницата ни. Или с бърза поръчка - само с въвеждане на мобилен телефон. Тази опция е налична към всеки продукт, който разглеждате.

3. Как да разбера дали часовникът има кутия?

Това е отбелязано в самата страница на продукта, под секция Описание, в поле Характеристики > Кутия

Методи за плащане +

  • Наложен платеж - плащате в момента на получаване на вашата пратка
  • С банков превод - превеждате сумата за направената поръчка от вашата банкова сметка към фирмената сметка на Timeup.bg
  • С банкови карти през системата на PaySera - може да плащате с вашите visa, mastercard или paysera акаунт
  • На изплащане с TBI - поръчвате и плащате на вноски за период, удобен за вас.
  • Плащане с NewPay - купувате сега и плащате след 15 дни или разсрочено за 3 или 6 месеца. Нов начин да пазарувате лесно и удобно онлайн. Можете да научите повече на newpay.bg

Купи на изплащане