armo Fitness Tracker ECG+PPG смарт часовник

armo Fitness Tracker ЕКГ + PPG часовник за активност и монитор за сърдечен ритъм, Водоустойчив сензорен екран, Смарт гривна за жени, мъже, деца с монитор за сън, Брояч на калории за крачкомер

【HEALTH ASSISTANT】 Иновативен и професионален ЕКГ + PPG монитор, Възприемайки технологията на комбинацията от ЕКГ + PPG (електрод + фотоелектрик) за тестване на кръвното налягане / сърдечната честота / ЕКГ, ще получите точни здравни данни и доклад за анализ на ВСР, като сте в крак на собствен автентичен здравен статус и предотвратяване на риска от внезапно заболяване.

UL MULTI-FUNCTION SMART WATCH: ЕКГ PPG мониториране на кръвното налягане и сърдечния ритъм, анализ на доклада на HRV, напомняне за дневен ред на повикване, стъпки на разстояние от caolrie, Повдигане и осветяване на екрана, мониторинг на съня, тренировка за дишане, показване на време, часовник, търсете в мобилния телефон.

【HEART RATE & SLEEP MONITOR& BLOOD PRESSURE Гривната за активност може да следи сърдечната честота и кръвното Ви налягане, за да Ви помогне да правите упражнения и точно да следите ефективно време за сън и движенията всяка вечер, можете да разберете по-добре качеството на съня си.

【IP67 SWIMMING WATERPROOF and FITNESS TRACKER】Подходящ за къпане, плуване и водни рафтове, без да има ограничения. Крачкомер, разстояние, калории, монитор на съня, брояч на калории, ежедневно напомняне, когато правите упражнения, за да ви помогне да постигнете фитнес целите си.

【WIDE COMPATIBILITY】Поддръжка на Bluetooth 4.0. Поддържа iOS 8.2 или по-нова версия (iPhone 4S, iPhone 5, 5S, 5C, iPhone 6, 6S плюс, iPhone 7, 7S плюс и др.); Android 4.4 или по-нова версия (Изтеглете APP "Wearheart" от Apple Store или Google Play.

Спецификация

Главен чип: NRF52832ЕКГ / PPG чип: TI 129X / HRS3300DS

Екран: 1,3 инчов TFT цветен екран

Съвместима ОС: Android, IOS

Съвместимост: Системи Android 4.4 / iOS 8.2 и по-нови

Bluetooth версия: 4.0

Включени ли са батерии? Не

Водоустойчив клас: IP67 Life Водоустойчив

Нормална употреба 7-10 дни, Ден в режим на готовност: 20-30 дни

Капактичност на батерията: 90mAhЕКГ + PPG: ЕКГ + PPG, комбинирани за тестване на сърдечната функция на

Електрокардиограма

Език за поддръжка: китайски, английски, френски, немски, испански,руски, японскиРазмери 32/42мм.

 
Характеристики +
Състояние
Нов
Каишка
стомана
Цвят на циферблата
черен
Водоустойчив
50 метра / 5 ATM/бара
Циферблат
Дигитален
Кутия
С оригинална кутия
Форма на корпуса
Правоъгълен
Стъкло
Минерал-кристал
Мнения на клиенти +

Гаранция +

2 години от датата на получаване е гаранционният срок на всеки закупен часовник

Гаранцията покрива всички възникнали фабрични дефекти по механизма.
Срокът за ремонт е между 5 и 30 календарни дни, в зависимост от повредата и сложността на ремонта. Транспортните разходи в едната посока се поемат от нас, както и всички разходи по ремонта. При връщане на поправения часовник, разходите се поемат от купувача.

ГАРАНЦИЯТА НЕ ПОКРИВА:

1. Трайността на батерията.
2. Нормалното износване и захабяване от времето (напр. надраскване на стъкло, промяна в цвета и/или материала на неметалните каишки и закопчалки, изработени, например, от кожа, текстил, гума, изтриване на нанесеното покритие).
3. Всякаква повреда, на която и да е част от часовника, възниквала от неправилно/противоестествено ползване, липса на грижи, небрежност, злополуки (удари, хлътнатини, смачквания, счупено стъкло, употреба на химикали за почистване на каишката и т.н.); Липса или повреда на декоративни елементи (инкрустирани камъчета или други декоративни елементи);
4. Неправилно ползване на часовника и несъблюдаване на ръководството за ползване, предоставено от нас.
5. Потребителят не е спазил степента на водоустойчивост.
6. Часовникът е бил манипулиран от неупълномощени лица (например за подмяна на батерията, обслужване или поправка) или е претърпял промяна в оригиналния си вид.


ГАРАНЦИОННИ УСЛОВИЯ:


За да запазите валидността на предоставената Ви от нас гаранция, е необходимo да спазвате следните условия:


1. Спазвайте изискванията за водоустойчивост на съответния модел;
2. Дори и при часовници с висока водоустойчивост не натискайте бутоните по време на къпане;
3. Пазете гарaнционната карта, предоставена Ви при закупуване на часовника.

Доставка +

Доставката на всяка поръчка над 100 лв. е БЕЗПЛАТНА до ВСЯКА точка на България. За поръчки под 100 лв., цената на доставката е 5 лв.

Пратките се изпращат с куриерска фирма Еконт и куриерска фирма Спиди - до техните офиси в страна или до адрес на клиента.

Ако желаете да получите пратката си в офис на куриерската фирма, при направа на поръчката, е необходимо да изберете до кой офис желаете да бъде доставена тя.

Срокът за доставка е от 1 до 3 РАБОТНИ ДНИ след обработване на поръчката.


В работен ден, вашата поръчка се обработва и изпраща в рамките на 24 часа (понеделник до петък). При поръчка направена след 16:00 часа, тя ще се обработи на следващия работен ден.

След като поръчката ви е обработена, ние ще се свържем с вас по телефон или на посочения от вас email адрес, за да уточним точната дата на доставка.

ЧЗВ +

1. Часовниците оригинални ли са?

Да, всички часовници, налични в магазина, са 100% оригинални.

2. Как да поръчам?

Можете да поръчате през нашия сайт, като попълните детайлите за доставка в стъпката Данни за клиента. Може да направите поръчка и на нашия имейл: info@timeup.bg или на телефон: 0884 271 400. Можете да поръчате и във Facebook страницата ни. Или с бърза поръчка - само с въвеждане на мобилен телефон. Тази опция е налична към всеки продукт, който разглеждате.

3. Как да разбера дали часовникът има кутия?

Това е отбелязано в самата страница на продукта, под секция Описание, в поле Характеристики > Кутия

Методи за плащане +

  • Наложен платеж - плащате в момента на получаване на вашата пратка
  • С банков превод - превеждате сумата за направената поръчка от вашата банкова сметка към фирмената сметка на Timeup.bg
  • С банкови карти през системата на PaySera - може да плащате с вашите visa, mastercard или paysera акаунт
  • На изплащане с TBI - поръчвате и плащате на вноски за период, удобен за вас.
  • Плащане с NewPay - купувате сега и плащате след 15 дни или разсрочено за 3 или 6 месеца. Нов начин да пазарувате лесно и удобно онлайн. Можете да научите повече на newpay.bg